Autóklíma javítás és tisztítás ózongenerátorral a KocsiGuru Bosch Car szervizben

Autóklíma javítás és tisztítás ózongenerátorral a KocsiGuru Bosch Car szervizben

Az autóklíma nem csupán a kényelmed szolgálja, hanem fontos szerepet játszik az utazásbiztonságban és a vezetési élményben is. Különösen a meleg időszakokban, amikor a hőmérséklet magasra kúszik, az autóklíma hűtő hatása nem csupán kellemessé teszi az utazást, de segít megőrizni a vezető koncentrációját és a sofőr reakcióidejét.

Az autóklíma gázzal való feltöltése és az ózonos fertőtlenítés kulcsszerepet játszik az autók komfortjának és higiéniájának fenntartásában. A KocsiGuru Bosch Car szerviz szakemberei magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak mindkét területen. Az ózonos fertőtlenítés a legmegbízhatóbb megoldás gombák és baktériumok elleni harcban. A KocsiGuru ózonos kezeléssel hatékonyan és környezetbarát módon tisztítja a levegőt és a felületeket. Az ózonos fertőtlenítés segítségével nem szükséges vegyszeres fertőtlenítőszereket használni, ezzel még jobban odafigyelünk a környezetvédelemre.

Szolgáltatásaink

 • Autóklíma-javítás: Tapasztalt szakembereink gyorsan és hatékonyan diagnosztizálják az autóklíma problémáit, majd megbízható módon elvégzik a szükséges javításokat. Legyen szó hűtőközeg-szivárgásról, kompresszor problémáról vagy egyéb meghibásodásról, mi segítünk!

 • Klímagáz feltöltés: Amennyiben klímája nem biztosít elegendő hűtést, vagy csak nem működik megfelelően, valószínűleg szüksége van klímagáz feltöltésre. Szakértőink gondoskodnak róla, hogy autója klíma rendszerében megfelelő mennyiségű és minőségű klímagáz legyen.

 • Ózongenerátoros klímatisztítás: Az autóklíma nemcsak hűt, hanem levegőt is keringet az utastérben. Ezért fontos, hogy a klímarendszer tiszta   és friss legyen. Az ózongenerátoros klímatisztítás hatékonyan eltávolítja a kellemetlen szagokat, baktériumokat és allergéneket, így friss és egészséges levegőt biztosítva az autóban.

 • Autóklíma karbantartás: Az autóklíma rendszeres karbantartása hozzájárul a hosszú élettartamhoz és hatékony működéshez. Szakembereink  gondoskodnak róla, hogy klímája mindig optimálisan működjön.

 

Miért minket válasszon?
 

 • Tapasztalt és képzett szakemberek, akik kiválóan értenek az autóklímákhoz.
            
 • Minőségi alkatrészek és klímagáz használata.
           
 • Gyors és megbízható szolgáltatás.
           
 • Ügyfélközpontú hozzáállás és megfizethető árak.

 

Ne várjon tovább!

Hozza be autóját a KocsiGuru Szervizbe, és élvezze az optimális klíma komfortot utazásai során. Vegye fel velünk a kapcsolatot most és kérjen időpontot klímaszervizünkbe!

Kérjen időpontot szervizünkben!

Időpont kérése

További információra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 4477720 telefonszámon

Kollégáink nyitvatartási időben állnak az Ön rendelkezésére.